lördag 6 april 2013

Springtime

Nu måste väl ändå våren vara här! Vilken underbar dag, spenderat mestadels av den i stallet.
Innan jag åkte hem blev det en promenad med hundarna på fältet. Två mycket nöjda, men ack så skitig djur jag hade med mig i bilen hem.
 
Nu har jag lagat en kasslergratäng till middag.
Har nu efter påsk börjat köra LCHF för att tappa ytterligare kilon och försöka hitta sommarformen.
 
Recept:
 
Kassler
Spenat
Grekisk yoghurt
Mögelost (ta det som du har hemma)
Lagrad ost som topping
Basilika
salt & peppar
 
Skiva kasslern och lägg i en ungsfast form.
Förväll spenaten och sila bort överflödigt vatten.
 
Lägg det ovanpå kasslern tillsammans med yoghurt och mögelost.
Salta och peppra och lägg på riven lagrad ost.
 
In i ugnen på 200 grader
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar